Ccandypretty

Ccandypretty

4 Mart 2013 Pazartesi

Moda'dan Püf Noktalar! #1

Merhaba Sevgili Stardoll Severleriii !! :)

Sizleri bilgilendirmek için buradayııım !!! Değilmi ? :)) Şimdi sizlere moda ile ilgili birkaç püf nokta vereceğim. Ya şuan yada geleceğinizde mutlaka işe yarayacak olan püf noktalarıdır bunlar, aklınızda mutlaka bulunsun :)
Hadi başlayalım..

.....::::::: **- 1 -** :::::::::.......


Genç Kızlar Arasında çok sevilen plaform, herkese yakışmaz. Bazı insanlar ise kendine yakıştıramaz, kombinlemek kullanmak zordur :) Kaba durabilir. Aslında bu platformların en önemli özelliği, uzun bol paça bir pantolonun altında kalarak boyunuzu oldugundan daha yüksek göstermesidir. Pantolonun paçaları yere değecek uzunlukta olmalıdır ki kimse topuklu ayakkabı giyidiğinizi yada uzunlugunuzu anlamasın :)



 .....::::::: **- 2 -*:::::::::.......


Bilekten bağlı topuklular her nekadar uzun topuklu olursa olsun sizi biraz olsa bile kısa gösterir. Bilekten bağlamalı toplukluları pantolon dışında başka bir üründe tercih etmeniz durumunda boyunuzu kısa gösterir, boyunuz kısa ise tercih etmemeniz daha yararlı olacaktır :)


 .....::::::: **3 -*:::::::::.......

Bu sene başında çok moda olan zımba modası hala devam ediyor, yine kombinlemek zor fakat çok hoş duran bir model, kazakların omuzlarında ayakkabılarda tokalarda harika bir görüntü oluşturuyor! Aman zmba ile çok uuymlu kombin yapıcam diye punkçı yada dönşmeyin:) zımbanın tonlarını giyip sade giyinmeniz yeterli olacaktir.


Daha bir çok moda hakkında püf nokta her hafta bizlerle olacak ! :)

Blogumuzu,sayfamızı ve twitter adresimizi takip etmeyi unutmayın canlarım :)

twitter.com/Ccandypretty & twitter.com/Stardoll_Life






Sevgilerle,
 Ccandypretty / Burcu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GIF animations generator gifup.com
GIF animations generator gifup.com