Ccandypretty

Ccandypretty

15 Şubat 2013 Cuma

YETENEĞİNİ GÖSTER,YILDIZIN PARLASIN!

Merhaba Sevgili Stardoll Severleri!
Sevgili Starbloggerlerimizden mert-_- bir yazısında "Yetenek Sizsiniz Stardoll" isimli bir projeden bahsetmiş. Bakalım neymiş!
 
Merhaba Arkadaşlar;
Sizleri mükemmel bir yarışma bekliyor! Bu süreçte hem eğleneceksiniz heem güzel ödüller kazanacaksınız. Pek çoğunuzun bildiği gibi geçtiğimiz yılda böyle bir etkinlik hazırlamıştım ve oldukça faydası görülmüştü! Stardoll üye sayısı hızla artmakta. Bu yüzden aralarda gizli yetenekler kalmış olabilir! O yıldızı parlatmak için oldukça mükemmel bir fırsat!

Yarışmaya Nasıl Katılırım?
Buraya yorum olarak yeteneğinizi ve yarışmaya katıldığınızı yazmanız yeterlidir!
Örnek: "Ben saç tasarımı konusunda yetenekli olduğumu düşünüyorum ve yarışmaya katılmak istiyorum." yazarak yarışmaya katılabilirsiniz! Katılan ilk 200 kişiyi inceledikten sonra diğer etaba kalıp kalamadığınızı değerlendireceğim. İkinci blog yazımda ikinci etaba kalanların isimlerini yazacağım ve sizler en çok beğendiğinizi yorum atarak oylayacaksınız! Kazanan kişi ile mükemmel bir röportaj yapacağım ve onun yıldızının parlamasında yardımcı olacağım!

Bütün destekler bizden... Tek yapmanız gereken yeteneğinizi bizimle paylaşmak! Yarışmamız Stardoll tarafından da destekleniyor ve kazananı sadece ün ve şöhret değil aynı zamanda Stardollarlar bekliyor!
 
Yazıya gitmek için TIKLA!

 
Blogumuzu, sayfamızı ve twitter adresimizi takip etmeyi unutmayın canlarım! :)
 
SEVGİLERİMLE;
Frensis_
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GIF animations generator gifup.com
GIF animations generator gifup.com