Ccandypretty

Ccandypretty

8 Şubat 2013 Cuma

Makyaj Örnekleri vol1

Merhaba Sevgili Stardoll severleri ! :)


Merhaba canlarım , Sizler için beğendiğiniz makyaj türlerini, bazı makyajların çekiciliğini, göz alıcılığını, belki sade belki gösterişli durması için yapmanız gerekenleri bir bütün halinde video ya çekip sizlerle paylaşacağım.:)

Öncelikle , az makyaj malzemenizin olması birşeyi değiştirmez önemli olan onu iyi kullanmak, geçişleri iyi yapmak ve yeterince düzgün yapmaktır. Bunları uyguladıgınız sürece her şartta güzel olursunuz:)

Video muzu izledikten sonra lütfen okumaya devam edin..


Evet canlarım, gözlerinizde eksik olmamas gereken tek şey rimeldir. iki çeşit rimel var biri uzun bir kısa. uzun rimel kirpiklerinizi uzun gösteri , kısa rimel ise kalın gösterir. ikisini bir sürdünüzmü gözlerini ön planda olur.

gözlerinizin çevresine eyelinerı düzgün birşekilde taşırmadan uzatmadan çekip, göz cevrenize aynı hizada çok inse bir şekilde siyah kalem çektikten sonra gözlerinizin iç kısmına beyaz kalem yada beyaz yüz boyası sürmeniz sizi ciddi anlamda güzel ve çekici gösterir şahsen benm sırrım bu :)

Farınız ne renk olursa olsun diğer renge geçiş yapabilirsiniz vieodaki gibii..

Göz makyajınız ön plandaysa ruj sürmeyin yada ten renginde bir ruj sürün fakat asla, kırmızı  borda parlatıcı sürmeyin tüzünüz kötü gözükür..

Allıkta yüzünüze makyajınızıda uygun renk kllanın size az kullanın demeyeceğim çünkü medollunuzu tamamladıktan sonra, medollunuzun uzaktn görünüşünde allık çok az belli olacaktır..

Daha gösterişli olmak isterseniz kirpik satın almanız yeterlidir, spectularda 30 sc ye olan kirpikler hem uygun hem kullanışlı, birkaç tane almanız sizi çok daha güzel yapaiblir:)

Bu videomuz için benden bu sırlar bu öneriler size, SADECE STARDOLL LIFE ÜYELERİNE ..

Beğendiyseniz çok sevinirm yorumlarınızı bekliyorum..

Makyaj türleri için, makyaj ile ilgili sorulaırnız için buraya yorum atmanız yeterlii..

Videolarımızın serisi var, çok yakında bir diğer videoyuda sizlerle paylaşacağım..

Bizi takipte kalın ..


Blogumuzu,sayfamızı ve twitter adresimizi takip etmeyi unutmayın canlarım :)

twitter.com/Stardoll_Life & twitter.com/Stardollda_Moda




Sevgilerle,
 Ccandypretty / Burcu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GIF animations generator gifup.com
GIF animations generator gifup.com